Groene Kleizeep

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Werfzeep - Groene Kleizeep
Met groene klei en etherische oliën van eucalyptus, pepermunt, rozemarijn, tea tree en rode tijm en extracten van hamamelis, melisse en Oost-Indische kers.

Productinformatie

Groene kleizeep ondersteunt de reiniging van de huid zonder deze uit te drogen.
De klei reinigt diep en onttrekt onzuiverheden. Hamamelis bevordert de stofwisseling van de huid en wordt al sinds jaar en dag gebruikt om zijn ontstekingswerende, samentrekkende en ontsmettende eigenschappen. Melisse en Oost-Indische kers kalmeren de onrustige huid.


Groene kleizeep geurt diep fris door de mix van etherische oliën van rode tijm, rozemarijn, pepermunt en eucalyptus en tea tree.  Deze geven een helder hoofd, stimuleren de doorbloeding en werken licht ontvettend.Deze zeep is gericht op ondersteuning van de huid bij acneproblemen maar is ook fijn voor de normale huid. Dus mocht je op de geur vallen zonder dat je huidproblemen hebt, schrik dan niet: groene kleizeep is ook geschikt als verzorgende douchezeep bij een gezegende huid.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Ca 100g.

Ingrediënten

Created with Sketch.

Verzeepte oliën van olijf*, kokos* en cacaoboter*; water; etherische oliën van eucalyptus*, rozemarijn*, pepermunt*, tea tree* en rode tijm*; castorolie*; groene klei; extracten van Oost-Indische kers+, hamamelisbast en -blad* en citroenmelisse+.


inci (gelijk aan de verpakking, internationale naamgeving): sodium olivate*, sodium cocoate*, aqua, sodium cocoa butterate*, aroma♢, montmorillonite, tropaeolum majus extract+, hamamelis virginiana bark and leaf extract, melissa officinalis extract+, limoneneo.


*van gecertificeerd biologische herkomst, +eigen teelt, ♢biologische etherische oliën, onatuurlijk bestanddeel van etherische oliën.