Gerecyclede Houten Kaarten

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Beavers Woodland - Gerycycelde houten kaarten

Houten kaarten met karakter
Dat is waar Beaver Woodlands voor staat. Zij toveren Scandinavisch resthout op een zeer duurzame wijze om tot persoonlijke en unieke kaarten. Iedere kaart heeft een positieve boodschap om de ontvanger een glimlach te bezorgen. Omdat geen enkel stuk hout hetzelfde is, zijn ook de kaarten allemaal anders. De ene is wat donkerder en de ander wat gebogen. Ze hebben wel iets gemeen: het zijn allemaal kaarten die een positieve boodschap overbrengen.

Nog persoonlijker maken
De kaarten zijn op de achterkant blanco. Je kan met pen, potlood en stift jouw eigen persoonlijke boodschap schrijven. De kaarten zijn daarna als een gewone briefkaart te versturen. 

Productinformatie

De bossen van ScandinaviĆ« worden zo nu en dan uitgedund zodat het gehele bos gezond blijft. Van het afvalhout van de wegenomen bomen, worden deze unieke kaarten gemaakt. De berkenbomen worden geschild tot 2 mm dik fineer. Dit vers geschilde fineer wordt vervolgens op natuurlijke wijze gedroogd, waardoor de kaarten hun natuurlijke en heerlijke geur behouden. Na het drogen worden de kaarten op formaat sneden en gegraveerd door een sterk licht. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van onnatuurlijke producten zoals olie om de kaart te kunnen bedrukken. 
 
Door dit hele proces stuur jij een zeer persoonlijke, mooie kaart op. De structuur van het hout is altijd anders, wat iedere kaart uniek maakt. De kaarten zijn geheel fairtrade, milieuvriendelijk en gemaakt met heel veel liefde.  

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Gewicht: 20 gram per kaart
Grootte: 14,8 x 10,5 x 0,2 cm

Productdetails

Created with Sketch.
  • Gemaakt van FSC-gekeurd berkenboomhout
  • Als gewone briefkaart te versturen
  • Met pen, stift en potlood te beschrijven