Wensvlaggetjes

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Wensvlaggetjes Fair trade gemaakt in Nepal van handgeschept papier.
Het is een prachtig product om iemand of jezelf cadeau te geven. Er zit een eveloppe bij zodat je het als een kaart kan opsturen. Prachtige vrolijke kleurtjes met mooie en lieve teksten, hier worden wij blij van.

Productinformatie

Wensvlaggetjes 'Liefde' - Wishing flags 'Love' - 

Deze wenskaart in de vorm van vlaggetjes is geïnspireerd op de vlaggetjes zoals die worden opgehangen op de bergpassen in Tibet en Nepal. Die wapperen daar in de wind om voorspoed te verspreiden. De wensvlaggetjes zijn in Nepal fair trade gemaakt van handgeschept papier.

Op de vlaggetjes staan afbeeldingen van tortelduifjes, Krishna - Hindoe god van de liefde en Yinyang en de spreuken 'Voor zover liefde vereniging is, kent het geen uitersten in afstand' (Sor Juana Inés de la Cruz) en 'We kunnen geen grootse dingen op deze aarde doen. We kunnen alleen maar kleine dingen doen met grootse Liefde' (moeder Theresa).
Wensvlaggetjes Love, staat de tekst er in het Engels erop.
 

Wensvlaggetje 'Geluk' - Wishing flags 'Happiness' - 

Op de vlaggetjes staan afbeeldingen van een Chinees geluksmuntje, Ganesha - Hindoe god van voorspoed en een klavertje vier en de spreuken 'Geluk is niet iets kant en klaar’s. Het ontstaat vanuit je eigen daden' (Dalai Lama) en Carpe Diem (pluk de dag). 

Bij de slinger met 5 vlaggetjes van 10x15 cm zit een los vel voor een persoonlijke boodschap en een envelop in bijpassende kleur. Verpakt met een omslag waarop alle informatie te lezen is.
Wensvlaggetjes Happiness staat de tekst er in het Engels op.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Gewicht | 20 gram
5 vlaggetjes van 10 x 15 cm

Productdetails

Created with Sketch.

Deze wensvlaggen van handgeschept papier zijn een fairtrade product gemaakt in Nepal.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Wij streven naar plasticvrije producten, de producten die uit Nepal komen, kan plastic verpakking bevatten ivm het vervoer vanuit Nepal.