Navulling 10 wasbare reinigingsdoekjes

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Lamazuna - wasbare reinigingsdoekjes
*1 witte zijde voor foundation, 1 roze zijde voor lippenstift en mascara!


* Verwijderen make-up met water


* Meer dan 300 keer herbruikbaar


* Hand- of machinewas van 40° tot 90° 


* Ideaal voor de gevoelige huid

Productinformatie

De reinigingsdoekjes van Lamazuna zijn vervaardigd uit ultra absorberende microvezel, waardoor de make-up meteen wordt geabsorbeerd. Maak het reinigingsdoekje simpelweg vochtig met kraantjeswater en verwijder de make-up met cirkelvormige bewegingen.

Foundation, rode lippenstift, mascara en eye-liner zijn verwijdert in één oogopslag. Voeg een druppeltje make-up remover toe voor het verwijderen van waterproof make-up. Spoel na gebruik het reinigingsdoekje uit met kraantjeswater voor een langere levensduur.


Onze herbruikbare reinigingsdoekjes bestaan uit polyester en polyamide, ze zijn extreem zacht en ideaal voor de gevoelige huid. Na gebruik kunnen de doekjes gewassen worden met de hand of in de machine, dit meer dan 300 keer.


Waarom zijn onze reinigingsdoekjes tweekleurig? Oorspronkelijk waren ze helemaal roze, maar op aanvraag van onze klanten die foundation dragen hebben we de volgende productie met 1 zijde in het wit gemaakt.

Stap #1: Maak het doekje vochtig en leg het twee seconden op uw ogen alvorens het volledige gelaat te reinigen. Ziezo, u bent volledig ontdaan van uw make-up! Het is niet nodig om even hard te wrijven zoals met een wattenschijfje, de herbruikbare reinigingsdoekjes nemen de make-up namelijk meteen op.Stap #2: Als uw reinigingsdoekjes na een tijd minder doeltreffend worden, laat ze dan gedurende 10 à 15 minuten koken in een kom met water. De vezels zullen zich herstellen en uw reinigingsdoekjes zijn weer als nieuw.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De diameter van de doekjes: 8cm

Productdetails

Created with Sketch.

10 reinigingsdoekjes geproduceerd in Spanje en gesneden in Frankrijk (70% polyester en 30% polyamide)


Verpakt in Frankrijk in een beschermde werkplaats door mindervaliden.