Tandpasta 'lolly' Pepermunt

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Lamazuna - Tandpastalolly Pepermunt

* 1 tandpasta lolly = 2 klassieke tubes tandpasta


* Doel= Zero waste!


* 100% natuurlijk


* Veganistisch


We hebben de formule van onze tandpasta lolly herwerkt zodat hij bestand is tegen vochtige ruimtes zoals de badkamer! Schuim in overvloed en een frisse portie pepermunt, dit alles op een leuk houten stokje!

Productinformatie

// Verduidelijking van de plantaardige ingrediënten


Cocos nucifera oil*: Kokosnootolie die een voedend effect heeft voor het tandvlees


Sodium cocoyl isethionate, sodium isethionate : Oppervlakte- actieve stoffen die voor een zachte en reinigende mousse zorgen.


Acide stéarique: Komt uit olijfolie en zorgt ervoor dat de tandpasta lolly stolt


Mentha piperita oil*, limonene : Essentiële pepermuntolie voor een frisse geur en smaak. Limonene is een bestanddeel van deze essentiële olie die verplicht moet worden vermeld op de verpakking om personen met een allergie te verwittigen. 


Aqua/Water : Enkele druppels water die nodig zijn om de pasta zachter te maken zodat we hem zonder problemen in vorm kunnen aanbrengen. 


// Verduidelijking van de mineralen
Calcium carbonate : Calciumcarbonaat reinigt de tanden. Het is het eerste ingrediënt dat vermeld staat en voornamelijk ook het hoofdingrediënt. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

17g.

Ingrediënten

Created with Sketch.

Recycleerbaar houten stokje

Is uw tandpasta lolly op? Recycleer dan het houten stokje! Ook de kartonnen verpakking is perfect biologisch afbreekbaar! 


Label

Dit product draagt zowel het label van ‘Cruelty Free & Vegan’ als dat van ‘Slow Cosmétique’!

Ingrediënten: CALCIUM CARBONATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL*, STEARIC ACID, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL*, COCONUT FATTY ACID, SODIUM ISETHIONATE, AQUA/WATER, LIMONENE


* Bio gecertificeerd

Gebruiksaanwijzing

Created with Sketch.

Maak uw tandenborstel nat met warm kraantjeswater en wrijf een paar keer over de tandpasta lolly. Er is niet veel tandpasta nodig om doeltreffend te zijn aangezien uw speeksel het vermenigvuldigt. Poets uw tanden zoals u vroeger met uw oude tandpasta deed en spoel uw mond. 


Onze tandpasta lolly bevat essentiële pepermuntolie voor een aangename smaak en geur. Als u aan homeopathie doet wacht dan een halfuur alvorens de tandpasta lolly te gebruiken. Zo kan de essentiële pepermuntolie uw behandeling niet beïnvloeden. Dit advies geldt voor alle producten waar essentiële pepermuntolie in verwerkt zit