Ecoegg - Wasbal 210 wasbeurten

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

EcoEggs hebben de stempel 'met toestemming van Allergy UK' en zijn een geldbesparend, milieuvriendelijk en een hypoallergeen alternatief voor het gewone wasmiddel.
 

  • Hypoallergeen - ideaal voor de gevoelige huid, ondersteund door Allergy UK
  • Milieuvriendelijk - geen agressieve chemicaliën

Productinformatie

De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel/waspoeder. U stopt hem gewoon in de wasmachine en u hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. Stel de machine in tussen de 30 en 60 graden De twee types van minerale pellets die zich in het ei bevinden gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die uw kleding goed schoonmaakt en ze zijn navulbaar.

De EcoEgg is dermatologisch getest en zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. De EcoEggs kunnen veilig worden gebruikt voor alle wasmachines. Het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber en is daarom eenvoudig te gebruiken in uw machine.

 

De pellets in de wasbal gaan 210 wasbeurten mee. Na deze 210 beurten kun je de wasbal gemakkelijk hervullen met de refill.

 
In de Pers uitgeroepen tot de dé nieuwe manier van wassen en een doorbraak genoemd. Een nieuwe natuurlijke en millieuvriendelijke manier van wassen! 


Uitgeroepen en Bekroond met de top Gold Award voor de beste baby Skincare, Product van Prima Baby & Pregnancy Magazine in Amerika , de parfumvrije Was Egg, is perfect voor de gevoelige huid van een baby. Het wordt ook gesteund door de Nationale Eczeem Society en is ook zeer geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid!
  


Verkrijgbaar in:

  • Soft Cotton - Katoenbloesem
  • Spring Blossom - Lente Geur

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Goed voor 210 wasbeurten.

Productdetails

Created with Sketch.

Labaratorium Getest: 

De Ecoegg en de eigenschappen werden getest door SATRA Technology in een toonaangevende Britse laboratorium. Het laboratorium is gespecialiseerd in de studie van kleding, textiel en wasmiddel. De volgende resultaten werden gevonden met de SATRA testen:

  • De Ecoegg verwijdert vlekken, evenals alle in de handel verkrijgbare wasmiddel. Gemiddeld verwijdert de Ecoegg vlekken met 90% van de effectiviteit van traditionele waspoeder.
  • De Ecoegg haalt ongeveer 720 wasladingen. Er werd opgemerkt dat de lengte van de individuele was, de watertemperatuur en de hardheid van het water van invloed zijn op de levensduur van de pellets.
  • De Ecoegg is een milieuvriendelijke manier te wassen. Het laat gemiddeld 73% minder resten in het water achter dan een gewoon wasmiddel.
  • De Ecoegg is geschikt voor baby's en mensen met een gevoelige huid en allergieën. Het product is onafhankelijk getest door Allergy UK en goedgekeurd voor mensen met een allergie.

Ingrediënten

Created with Sketch.

Geurloze white pellets:> 30% anionogene oppervlakteactieve stoffen, 15-30% niet-anionogene oppervlakteactieve stoffen.


Natrium C12-C16 olefine sulfonaat, natriumcarbonaat, calciumcarbonaat, natriumbicarbonaat, natriummetasilicaat, emulgator, cellulosegom, natriumcitraat.


Minerale korrels katoen vers of lentebloemen:> 30% anionogene oppervlakteactieve stoffen, 15-30% niet-anionogene oppervlakteactieve stoffen, parfum (op basis van etherische oliën).


Natrium C12-C16 olefine sulfonaat, natriumcarbonaat, calciumcarbonaat, natriumbicarbonaat, natriummetasilicaat, emulgator, cellulosegom, natriumcitraat, geurig.


 Toermalijn keramische pellets: Siliciumdioxide, aluminiumoxide, titaandioxide, calciumoxide, booroxide, ijzeroxide, chroomzuur.